Klassisk svensk massage

Min klassiska massage är en blandning av olika stilar som svensk klassisk massage, lomi lomi massage och koppningsmassage som jag mixar och anpassar efter din kropp, behov och dagsform. Ibland kan det vara en avslappnade massage man behöver om man har det stressigt i tillvaron, eller en djupgående som sätter fart på kroppen, med eller utan triggerpunktsbehandling.

Vilken du än väljer så kommer massage göra underverk för kropp och själ.

30 minuter / 400:-
45 minuter / 550:-
60 minuter / 700:-
75 minuter / 800:-

Hot stone massage

En otroligt avslappnande massage med varma lavastenar som mjukar upp stela muskler, ökar blodcirkulationen, rensar ut slaggprodukter och lindrar smärta. Massage med stenar blandas med klassisk massage för att uppnå bästa effekt.

Den här behandlingen passar för dig som behöver varva ner och återhämta dig både fysiskt och psykiskt.

75 minuter / 895:-

Kur Deluxe

En lång och skön helkroppsmassage med fotinpackning och som avslutas med ansiktskur (Rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och återfuktande creme) med produkter från det fantastiska märket c/o Gerd som är både svenskt och ekologiskt. För dig som vill ha en kur för hela kroppen från topp till tå.

Du kommer att lämna salongen med nytt liv i kroppen och lugn i sinnet.

120 minuter / 1300:-

Taktil massage

Taktil massage är en mjuk följsam beröring i ett medvetet mönster som gör att kroppens lugn- och ro hormon oxytocin aktiveras och man blir väldigt avslappnad. Under behandlingen ligger du varmt och skönt inpackad med täcke och bara den kroppsdel som masseras tas fram och masseras med varm olja.

60 minuter / 700:-

Ansiktskur

En härlig och avslappnande spabehandling för ansiktet med rengöring, peeling, mask (med skalpmassage under tiden), ansiktsmassage och avslutande ansiktscreme.

Jag använder mig av det underbara ekologiska märket c/o Gerd som tillverkas i Lappland av lokala råvaror som bl. a hjortron, blåbär, lingon och björk som gör underverk för din hy.

30 minuter / 450:-

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en form av immunförstärkande bindvävsmassage.

Det är en mycket effektiv behandling där jag använder mig av silikonkoppor som skapar ett vacuum, blandat med klassiska massagegrepp.
Utan att förstöra blodkärlen sugs blod ut ur blodkärlen och in i bindväven. Kroppen signalerar att det finns något främmande i vävnaderna och immunförsvaret startar en reningsprocess (s.k. lymfdränage) som gör att överskottsvätska och slaggprodukter rensas ut ur kroppen.

• Mjukar upp bindväv och muskler
• Ökar antalet vita och röda blodkroppar. För ett friskare och aktivare immunförsvar.
• Lindrar eller tar bort smärta i muskler och leder.
• Rensar ut överskottsvätska och slaggprodukter.
• Syresätter huden och ökar upp blodgenomströmning i hela kroppen.
• Ger allmänt välbefinnande
• Sömnen förbättras
• Förbättrar leders rörelseförmåga. Andra effekter vid regelbunden koppningsmassage:
• Huden blir mjuk och slät.
• Ärrbildning, hudbristningar, celluliter jämnas ut.
• Fettvalkar reduceras.

60 minuter / 700:-
30 minuter / 400:-

Vaxning

En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare och tunnare än utväxten efter t. ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta.

Dagen innan är det bra att skrubba området som sa vaxas . Detta gör att smuts och döda hudceller försvinner och du får ett bättre resultat.
Hårstråna behöver ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt, 0.7-1 cm är en bra längd men om du rakat innan så spara ut håret i 2-3 veckor innan vaxningen.

Efter en vaxning bör man inte duscha inom de närmsta timmarna, helst inte förrän dagen efter. Man bör inte använda kräm eller parfym och inte bada i klorerade bad på ca 24 timmar. Detta är p.g.a. att hårsäckarna är öppna och huden väldigt känslig för beröring och orenheter. Det kan då uppstå inflammation i hårsäckarna. Tänk också på att inte sola de närmaste dagarna efter.

Min rekommendation är att vaxa sig var 4:e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta. Om du däremot väntar längre eller rakar emellan så hinner håren rota sig och smärtan blir som första gången igen.

Hela ben, ca 45 minuter / 530:-
Halva ben, ca 25 minuter / 330:-
Bikini, ca 20 minuter / 280:-
Armhåla, ca 15 minuter / 230:-
Rygg (män), ca 30 minuter / 430:-
Bröst (män), ca 30 minuter / 430:-
Överläpp eller haka, ca 10 minuter / 100:-
Brasiliansk återbesök, ca 30 minuter / 430:-
Brasiliansk första besöket, ca 45 minuter / 480:-
Brasiliansk + hela ben, ca 75 minuter / 900:-
Brasiliansk + halva ben, ca 60 minuter / 730:-
Bikini + hela ben, ca 60 minuter / 780:-
Bikini + halva ben, 45 minuter / 580:-

Fler kombinationer med pris finns på bokningssidan!

Fransar och bryn

Att ha välformade och färgade bryn och fransar kan ge ditt ansikte ett riktigt lyft.

Du behöver inte oroa dig för att brynen ska bli för mörka eller tunna, färgen kan vi göra stegvis för att du hela tiden är bekväm och med i processen fram till den perfekta nyansen och jag lägger mycket tid på att forma dina bryn i en form som passar din ansiktsform samt efter dina egna önskemål.

En färgning håller ca 4-6 veckor, vistas man i mycket solljus går det snabbare för färgen att blekna.
Jag använder mig av färg som inte innehåller nickel.

Färgning av fransar och bryn samt plock / 395:-
Färgning av bryn samt plock / 295:-
Färgning av fransar / 250:-
Brynplock / 200:-
Brynfärg / 150:-

Kom ihåg att du även kan välja flera olika behandlingar och kombinera! Om du har några särskilda önskemål får du gärna kontakta mig.

Se lediga tider och boka direkt genom att klicka här.