Jag heter Fia Arvidsson och jag är Certifierad Massör och Spaterapeut.

Jag startade mina friskvårdsstudier till Motions- och friskvårdsledare på Malungs folkhögskola 2007 och det var då mitt intresse för hälsa och framförallt massage blommade upp och det var då jag kände att det var något jag ville jobba med.

Jag ville fördjupa mig mer i massage och gick en 2-årig utbildning till Hälsoterapeut/instruktör på Yrkeshögskola Wermland i Sunne. Under den här tiden när jag läste mycket om fysisk och psykisk hälsa, kost, träning och massage började jag förstå mer hur allt hänger ihop och hur viktigt det är med balans mellan dessa. Det var också då jag förstod hur mycket man kan hjälpa människor med det här yrket.

Jag tog min examen 2009 och har sedan dess arbetat som massör och spaterapeut.

Våren 2015 startade jag mitt företag vid sidan av en anställning på spa som jag nu har släppt och kör jag på heltid som egen här i Häggvik där jag hyr in mig hos Mandy medical.

Jag är alltid lyhörd för vad du som kund behöver just idag, ibland kan en djupgående massage vara alldeles för mycket om man har mycket stress i sitt liv just nu, och ibland kan det vara precis det man behöver för att kicka igång kroppen. Och självklart så är det alltid bra att gå i förebyggande syfte och få en skön behandling.

Alla är olika och därför beslutar jag alltid i samråd med dig hur jag ska lägga upp behandlingen och skräddarsyr efter dina behov. Jag vill också försöka hjälpa och inspirera till vad man kan göra själv hemma för att förebygga och behandla och hjälpa kroppen att må som bäst.

För mig är det viktigt att använda rena och ekologiska produkter i mina behandlingar så långt det är möjligt men som också fungerar och jag har därför valt att arbeta med det svenska märket c/o Gerd som grundades i Jokkmokk och har ingredienser som bland annat björk och fröoljor från blåbär, hjortron och lingon som plockas i Lappland. Deras kärnvärden är ekologiskt, funktionellt och design. Dom är alltså både hållbara för miljön och oss, närproducerade, ger otroligt bra resultat och är dessutom snygga att ha framme i badrummet, win win win tycker jag!

Varmt välkommen till mig!

Fia Arvidsson – fia@fiaarvidsson.se

Mobil: 070-27 52 487

Varmt välkommen till oss på Mandy Medical!